My 2nd Pregnancy

Lilypie Maternity tickers

Our Anniversary Surman Shah & Afika

Wednesday, August 14, 2013

Update : Kurang Pergerakan Baby

Petang tadi bercerita sakan dgn hasben, pasal one of my friends kena admit di Hosp Papar sebab pergerakan baby kurang. Tiba tiba aku sedar yg pergerakan baby aku pun kurang amat sekali. Wana cakap memang akan kurang sangat sebab baby mau keluar. So aku terus whatsApp my kakak2 pasal aku mau admit malam ni juga tp mereka suruh tunggu lagi sampai jam 9 pm, that's the procedure. Kalau nothing happen memang di'halau' juga dari hospital. So tunggu sampai jam9 nanti kalau ada apa apa mmg direct fly ke Hosp Likas jawabnya.

Dan, untuk menenangkan hati ini, hasben bawa jalan jalan ke 1B, rasa mcm tidak sedap hati pula kalau tengok wayang kan? So we decided to changed our plan from tgk wayang kepada makan makan sedap. Yeah tepok tangan! 


Semoga dipermudahkan Aaaaminnn!

No comments: