My 2nd Pregnancy

Lilypie Maternity tickers

Our Anniversary Surman Shah & Afika

Wednesday, December 4, 2013

Tanggal Empat Haribulan Dua Belas

Assalam!

Oh my guccccccccci, its been a longgggg time. Gaspppp!

Tetiba rasa gatai gatai jemari mau menaip. Disebabkan anakku sdg nyenyak dibuai mimpi, kena kena lagi hujan hujan sejuk.

Aku dah start kerja. Sudah 3 minggu. Muka taketat, emosi masih boleh terkawal. Dapat bos baru. Perempuan. Bujang. Kena lah happy. 

Aliff sudah berjarum 3 bulan hari tu, syukurlah tanda tanda demam tiada. Tp kena aware juga sebab Alif taboleh sembarang makan/minum ubat paracetamol sebab Alif G6PD. 

Hah talama lagi Aliff masuk 4 bulan. Alif dah boleh pegang benda2 yg kena hulur terutamanya botol susu & totot (puting bohong) comel Alif icap totot nya bah. Hihi

Lagi nak cerita, berat badanku tapandai2 turun. Bencik, since i dah stop workout, nafsu makan selalu membuak buak, ya ampun. Sekarang ni berat masih maintain... ok tapuk sikit.

Nak try Herbalife boleh?

No comments: