My 2nd Pregnancy

Lilypie Maternity tickers

Our Anniversary Surman Shah & Afika

Monday, July 29, 2013

Tunggu hari - Almost 38weeks!

Assalamualaikum.

Well, sy dah start bercuti hehe dan ramai yg annoy with me sbb cuti awal. Hihi3! Walhal, sy dah tension dgn kerja kerja ofis dan tiba masa untuk sy rest sepenuhnya and lets focus with si baby dalam. Bcs, ramai yg x tau pressure camana yg sy hadapi di ofis, mana yg suka tengking2 ntah pasal2 ja kan. Sabar sabar.

Actually, due sy 14 Ogos 2013, tp we didn't know bila bila masa ja boleh bersalin kan? Dengan izin Allah SWT juga, insyaAllah. Esok sy dah masuk 38weeks, YaAllah tinggal 2 minggu lagi. Tidak sedar! Tp, lately selalu mimpi akan bersalin dalam masa terdekat. Rasa mau bersalin ja dalam esok, lusa..Tidak sabar! Tidak sabar!

Semalam was disaster! masuk tidur dalam jam 3am. Asyik melekat dgn fon sampai habis battery. Xtau lah kenapa susah mau tidur. Bercampur perasaan mungkin? So, untuk melelapkan mata, sy register under Sophie Paris buat bisnes online/offline. Haha! Ntah apa2 jaa kan. Kelmarin pula, iftar dengan my big lovely family di Hotel Novotel 1 Borneo.




So, ni la my big family. Tp belum masuk semua lagi. Masa ni semua dah kekenyangan mcm ular sawa ha ha! Ok guys, pray for me, may Allah ease for everything. Klu dah selamat bersalin, sy akan update secepat mungkin. Ok tata!


No comments: