My 2nd Pregnancy

Lilypie Maternity tickers

Sunday, July 13, 2014

Berbuka puasa di Le Meridien, Kk

Assalamualaikum!

Kelmarin saya dan 1 keluarga berbuka puasa di Le Meridien Hotel. Ini kali ke-dua mencuba buffet di sana. Pertama kali pada tahun 2009 kalau tidak silap, ada farewell party our officer.

Memang berbaloi juga makan di sana. pilihan yg teramat banyak dan space yg luas. Kebiasaannya tiap tahun, memang 1 family akan makan mana2 hotel utk berbuka selain di Gayang Seafood. Last year Hotel Novotel, pilihan tidak terlawan la dgn Le Meridien. Serius! Alhamdulillah tahun ini berpuasa dgn 2 org kesayangan saya ini. Auccchhh so sweeeettt gitewwww!Selesai makan, dah balik dan rehat puas2 sebab tadi ada kelas tp taklarat nak bangun sebab badan sakit sangat. Tp kelas Maths pula saya dtg hehe sebabnya mesti kena attend sbb penting sangat2! Dan, 19hb ini ada test chapter Sequence & Simple Interest. Oh my my! Kena study hard alamatnya! Hiksss! Apa2pun semuga dpt jawab ye! 

Emm lately Ayeep batuk2 dan selsema, dah masuk 2 minggu. Bermacam2 alternatif dah buat utk Ayeep tetap keadaan begitu. Tp, sy dan suami tetap juga cuba utk sembuhkan Ayeep, hrp2 dalam beberapa hari ini tdk hantar ke taska, Ayeep akan sihat. Semoga cpt sembuh nak, Love you!

Ok, bubye!

No comments: